Of je nu een onderneming wilt beginnen, jezelf als professional wilt ontwikkelen, relaties wilt verbeteren, anders met stress wilt omgaan of een nieuwe vaardigheid wilt ontwikkelen: met lef, nieuwsgierigheid en focus leer jij je potentieel voor de volle 100% te benutten.

Centraal staat het uitdagen van jezelf, in contact komen met wat er in je leeft en dit kunnen verbinden met de mensen om je heen. Zodat wat je realiseert ook resoneert.

De integratieve benadering gaat ervan uit dat jij alles in je hebt om te kunnen veranderen. Daarom krijg jij een aanpak op maat, waarbij ik gebruik maak van verschillende methodieken zoals NLP, Geweldloze Communicatie, mindfulness, Transactionele Analyse en Oplossingsgericht Coachen. Ik geloof in de kracht van taal, verbeelden en ervaren, wat jou in staat stelt contact te maken met je onderbewuste en daar waardevolle informatie uit te halen.

De integratieve benadering gaat ervan uit dat jij alles in je hebt om te kunnen veranderen. Daarom krijg jij een aanpak op maat, waarbij ik gebruik maak van verschillende methodieken zoals NLP, Geweldloze Communicatie, mindfulness, Transactionele Analyse en Oplossingsgericht Coachen. 

Hoe werkt het?
We maken kennis en formuleren je coachvraag. Op basis daarvan maken we een plan. We werken samen in sessies van 75 minuten. We sluiten af met het vieren van je succes!
Waar spreken we af?
We kunnen online samenkomen, bij Praktijk Bloemstraat in Amsterdam of op een locatie naar keuze. Ik coach ook buiten tijdens een wandeling in de polder, door de duinen of over het strand. 
Hoeveel kost het?
Ik coach allerlei individuen, studenten, ondernemers en professionals. Om coaching toegankelijk te houden, zijn mijn tarieven afhankelijk van jouw situatie. De eerste afspraak is gratis en vrijblijvend. 

De vragen die Ester stelt raken de kern en hebben mij enorm geholpen om meer helderheid te geven over het pad dat ik wilde bewandelen. Bijzonder was dat tegelijkertijd met de coachingsessies dit pad zich ook langzaam begon te ontvouwen in het hier en nu. Het luisterend oor en de professionele begeleiding van Ester maken dat je je echt gezien en gehoord voelt, heel bijzonder in deze tijd.

Malou

Kunstenaar en docent, 36 jaar