Als creatief strateeg en schrijver werk ik aan nieuwe visies en concepten op gebied van duurzaamheid, welzijn, cultuur en stedelijke gebiedsontwikkeling. Ik ontwikkel en geef vorm aan toekomstscenario’s die organisaties in staat stellen bestaande en nieuwe netwerken te mobiliseren en zich aan hun activiteiten of omgevingen te verbinden. Daarnaast initieer ik projecten die een duurzame impact hebben op een maatschappelijk thema of vraagstuk. Ook geef ik les in conceptontwikkeling en transmedia storytelling op de Artemis Academie.

In mijn aanpak onderzoek ik de essentie van het merk, product of dienst om betekenisvolle connecties met de (eind-)gebruiker aan te gaan. Of het een videoserie is of een activatie in de openbare ruimte, ieder project benader ik vanuit de vraag waartoe het mensen moet bewegen. Mijn fascinaties zijn de tegenstellingen tussen de systeem- en de leefwereld, de menselijke collaboratieve verbeeldingskracht en nieuwe verhaal- en expressievormen.

Samenwerken? Stuur een mail naar info@esterserrano.com of bel +31(0)634878989.

Achtergrond

Met een bachelor Cultural and Social Studies en een marketingachtergrond binnen zowel de corporate wereld als non-profit sector heeft Ester Serrano een brede visie ontwikkeld op gebied van merkidentiteit en publieksbenadering. Inzicht in de werkelijke intentie achter een idee of concept is volgens haar essentieel tot het vormen van een herkenbare identiteit en gebruikerservaring. Ester heeft o.a. gewerkt voor: Randstad, Diesel, G-Star, Kuyichi, CJP, Oude Kerk, Schone Kleren Campagne en Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten.